top of page

Eftermiddag efter krager


Så blev det tid til et lille (meget lille) eftermiddagstræk efter krager.

Jeg fik bygget mit skjul mellem nogle roser, et lille stykke inde i et levende hegn. Jeg flere gange set krager trække langs med dette hegn, og håbede på nogle chancer.

Jeg havde placeret fire udstoppede krager som lokkefugle kombineret med en skudt krage, jeg havde flået og klippet vingerne af. Tanken med dette var, at andre krager kunne se, der var noget at æde og så ville jeg også gøre kragen ukendelig overfor artsfæller, så de ikke blev skræmt væk.

Der var stort set ingen krager i dag, men et kragepar var lidt nysgerrige og da den ene i parret var på skudhold, fik jeg den nedlagt. Der kom stort set ikke meget andet, så det var den dag.

Så er jeg oppe på 386 krager i dette jagtår.

Comments


bottom of page