top of page

Juellinge Gods og krager


Jeg mødtes med min vært og en anden jæger omkring 05:35 til lidt morgenbrød.

Herefter gik turen til den udvalgte placering på reviret. De seneste dage var der observeret en del krager her, så forventningerne var store.

Skjulet og lokkefugle blev sat ud og så var det bare at vente. Ventetiden kunne fint bruges på at se den anden jæger på reviret nedlægge krager.

Vi kunne se kragerne komme trækkende for så at falde ned og kort efter høre et skud. For ikke at tage modet fuldstændig fra os var denne jæger så elskværdig, at skyde forbi nogle få gange.

Endelig kom der en krage til os som værten Nedlagde i et super godt bagskud. Den næste krage der kom, fik jeg skud til. Den faldt bag os i remisen og en hurtig eftersøgning gav resultat. Dagens krage nummer to fra vores skjul var leveret.

En tredje krage kom og vi kunne begge høre den sidde bag os og skråle. Jeg var sikker på at den ville komme nærmere. Dette skete dog ikke, da vi opdagede kragen sidde i et kirsebærtræ små 15 meter fra os.

Desværre opdagede kragen os i det samme og bød på et par svære skud, som var positive for kragen og vi kunne derfor se den flyve væk.

Dagens resultat blev seks store flotte krage og en enkelt husskade.

Tak for en fin dag, hvor det var kragerne, der trak det længste strå

Comments


bottom of page