top of page

Snart slut


Denne morgen ville forsøge en plads, hvor jeg havde fodret godt i lang tid. Da kragebesøget var på sit højeste kunne jeg tælle 71 krager på en gang. Desværre gjorde regn og storm, at jeg ville vente lidt med denne plads......det skulle jeg ikke have gjort.

Mågerne fandt pladsen en dag og ryddede den fuldstændig. Da jeg kom forbi var der intet foder og slet ingen krager. Den har nok været helt tom i en dags tid og så var det bare at starte igen.

Der var kommet pænt med krager de sidste dage med et mak på ca. 35 så helt dårligt ville det ikke blive.

Jeg fik placeret mit skjul og sat lokkekrager op. Lige ved solopgang kom en stor flok krager som talte en 20-25 stk. Jeg valgte ikke at skyde til denne flok og håbede på, at den ville splitte op og krager ville komme enkeltvis eller sammen i små grupper.

Der gik heller ikke lang tid før kragerne begyndte at komme dryssende enkeltvist. Nogle af kragerne var lidt mistænksomme så jeg ændrede lidt på opsætningen af lokkefuglene og bilder mig ind, at dette hjalp.

Det var en fin dag at sidde i skjulet. Fint solskin og god vind. Havde flere gange grågæs helt inde ved skjulet. Sølvmågerne som sikkert havde fornøjet sig en del de sidste dage kom også flittigt på besøg. Underligt at der nu er slut med at regulere dem.

Dagens gik fint og jeg endte med 11 krager på paraden.

Comments


bottom of page