top of page

Få krager og blæst


Jeg var denne morgen taget ud på et revir jeg ikke har været meget i dette jagtår. Der har ikke været specielt mange krager nogen steder men man må jo gøre et forsøg. Den første krage der kom røbede sig kun på kaldet ellers ville jeg have svoret, at det var en råge. Det viste sig også, at være en meget sort hybridkrage (krydsning mellem grå- og sortkrage). Den næste krage kom strålende lige ind over lokkerne og pakkede i skuddet. En husskade skræppede noget op meget tæt på mig. Jeg så den aldrig men den må have været under 20 meter fra mig. En krage til kom strålende ind over lokkerne. Den pakkede også. Skaden må have været noget nysgerrig for pludselig kom den flyvende lige over lokkerne. Den var så uheldigt for skaden. Da jeg besluttede at pakke sammen kommendes en krage fint ind på lokkerne. Resultatet af dagen blev fire krager og en husskade. Film fra dagen: http://youtu.be/uUaMJUvQyMk


Commenti


bottom of page