top of page

Oktoberbuk


En succesfuld aftenpürch her i begyndelsen af oktober.

Vi ankom til reviret omkring 17:30 og gik en runde for at se efter aktivitet. Jeg havde besluttet, at vi skulle lægge os på marken, så vi kunne overskue lavninger og kanter.

Da vi kom i læ langs en bakke kunne jeg se et dyr stå i kanten af noget skrub. Vi fik kravlet op i position og kunne her se, at der var en buk og en rå. Helt utroligt skulle man tro, at det var begyndelsen af august, for bukken jagtede råen rundt i cirkler og beslog den flere gange.

Det var en fin men ikke specielt veludviklet årsbuk, som min gæst gerne ville nedlægge.

Begge dyr forsvandt hurtigt ind i noget siv og græs. Jeg var dog overbevist om, at de ville komme frem igen så vi lå bare og ventede. Da råen trådte frem, var jeg sikker på, at bukken også ville komme frem.

Riflen var klar og da jeg sagde til min gæst, at han kunne skyde, faldt bukken for et godt skud.

En glad ny jæger kunne skrive sin tredje buk ind i journalen.


Comments


bottom of page