top of page

Kedelig dag


I dag havde jeg rigtigt sat forventningerne op om en god dag i mosen efter skader. Desværre var der ikke en skade at se og kun en søvning krage kom forbi og blev nedlagt.

Tæt på helt at opgive dagen, kørte jeg op til et andet revir. Både for lige at vise mig overfor ejeren og samtidigt se om der var lidt krager. Mens jeg stod og talte med ejeren, kunne jeg høre nogle skader i parken. Jeg fik hurtigt sneget mig rundt om bygningen og stillede mig mellem nogle buske og lokkede med kaldene. En krage og en skade responderede hurtigt og da skaden var inde på skudhold, fik jeg den nedlagt.

Nu gik jeg over i en lille lund og lokkede. Jeg var lige ved at tro der ikke ville ske noget, da der kom en 2-3 krager og nogle skader. Skulle jeg vælge at skyde en skade eller skulle jeg forsøge en krage? Det blev en krage, der blev pillet ned mellem trækronerne - en stor fed gammel krage.

Endnu enkrage fløj længe rundt over mig - desværre i alt for stor højde.


Comments


bottom of page