top of page

Nyt revir


I dag skulle jeg prøve et nyt sted for regulering/jagt på krager. Stedet opdrætter svin og har mange krager på besøg hver dag. Efter en rundvisning af driftslederen igår, fik jeg placeret mig i et opstillet skjul, der var en modificeret grisehytte. Hytten var med et skåret hul i toppen så man kunne sidde og kigge ud. Desværre var vejret særdeles lidt egnet til kragejagt, da det stormede og var stinkende koldt.

Jeg fik med møje og besvær lokket fire krager og en ung sølvmåge på skudhold som alle blev nedlagt inden turen gik hjem.

Stedet har et meget stort potentiale for god kragejagt. Et par levende hen og nogle mindre træer fangede min opmærksohed. Her tror jeg man kunne placere et skjul og få kragerne hen. Bag grisefarmen ligger en mose med nogle udgåede træer. Her kan der nok også laves en god kragehytte med en velplaceret ugle.


Comentarios


bottom of page