top of page

Formiddag i skjulet


Jeg havde egentlig forventet en del flere krager på denne lokalitet. De udeblev men der kom da en håndfuld krager på skudhold.

Den første krage der kom, satte sig i poplen. Det var et nemt skud til en siddende krage. Desværre blev den anskudt og skud nummer to gjorde heller ikke den store forskel. Kragen fløj hårdt anskudt op til en gruppe grantræer og satte sig. Jeg fandt den desværre ikke.

På et tidspunkt kom en krage flyvende over skjulet og på vej væk. Jeg fik skudt til den i bagskud og kragen faldt til jorden. Den fik dog luft under vingerne igen og fløj lige mod mig. Dagens første krage var en realitet.

Kort efter kom endnu en krage flyvende mod skjulet. Lige inden den satte sig i poplen, blev den ramt af haglenen og faldt død til jorden.

Dette fik lokket endnu en krage til. Den kom højt bagfra og da fuglen slap bevoksningen, trak jeg igennem og fik kragen.

På et tidspunkt ser jeg en due komme med hurtige vingeslag lige mod mig. Sådan en chance lader jeg ikke gå. Dagens eneste due blev hurtigt apporteret.

Da jeg havde besluttet at pakke sammen, kiggede jeg ud og fik øje på en krage langt væk. Jeg kaldte nogle gange og kragen kom nu spidst på. Højt over poplerne kom den glidende og blev fint ramt. Et dejligt skud at afslutte denne morgen med.

Et fint resultat på fire krager og en ringdue.


Comments


bottom of page