top of page

Super kragetræk


En super dag med mange krager. Jeg var denne morgen taget til stranden i håb om en håndfuld krager. Jeg ankom til reviret i god tid og kunne som sædvanligt se en flok krager sidde i det store piletræ. Det er ikke helt optimalt, at kragerne kommer meget tidligt - men ikke meget at gøre ved det. Jeg havde god tid at bygge skjul og få gjort mig klar. Krageflokken var også for længst forduftet og der skete ikke specielt meget lige ved solopgang. Det plejer ellers at være den første ½ time efter solopgang, at man får en fornemmelse af dagen. På et tidspunkt overvejede jeg at skifte revir. Det var vist godt, den taktik ikke blev benyttet. Lige med et begyndte trækket af allikere og duer. Det gav mig lidt håb og jeg blev siddende. Så kom kragerne. Størstedelen skulle mod nord. De kom ofte sammen med allikerene eller alene. Næsten alle krager slog på uglen og gav nogle morsomme skud - jeg var også særdeles velskydende denne morgen. En enkelt skade fik jeg lokket ind. Den pakkede fint, men blev hængende oppe i træet. Lidt akrobatik og en lang pind og skaden kom i hus. Da jeg besluttede at pakke sammen, lå der 32 krager og 1 skade på paraden.Comments


bottom of page