top of page

En håndfuld


Jeg havde først siddet på et revir, hvor der ikke var en eneste krage! Nærmeste andet revir lå 15 minutters kørsel væk, så beslutningen var hurtigt taget. Jeg fik hurtigt sat en lokkefugl op i et træ og uglen på stagen. Kort efter kom en krage ind over uglen og dagens første krage kunne apporteres. Kort efter kom en krage skrålende mod mig. Jeg fik afgivet et højt spidsskud og kragen faldt mod jorden. Den blev lige hængende oppe i en birk, inden jeg fik fat i den og aflivet hurtigt. På et tidspunkt kommer en krage ind over uglen, som jeg får skudt til. Kragen 'støver' og falder til jorden. Jeg fandt aldrig denne krage og begriber ikke hvor den blev af. Om den fik fornyet luft eller er taget af en høg, aner jeg ikke - og får næppe svar. Under eftersøgningen af denne krage, endte hunden og jeg i en lille lund. Jeg lokkede kraftigt og fik svar fra en husskade. Lidt lavere lokkelyde med MIDX og skaden kom til skud og blev leveret. Tilbage i krageskjulet ved uglen kom endnu en krage til.

Film fra dagen Dagen sluttede med en husskade og fire krager.Comments


bottom of page