top of page

Nok en ræv


Denne lille ræv blev nedlagt på en aften, hvor jeg var heldig ikke at blive bidt ihejl af myrer eller blive regnet væk.

Lige da jeg ankom, var der sværmetid af myrer. De landede på bilen og mig i massevis. Nogle af myrerne var ret aggresive og bed mig flere steder. Det værste var lige da jeg var ankommet og skulle klæde om. Der var flere, der kom ind under undertrøjen og bed.

Nå, jeg fik listet ned til mosen, hvor der lige var slået siv og græs. Et ret godt sted til ræv.

I kikkerten kunne jeg se, at der gik en rigtig fin seksender i lysningen. En ung buk med fint potentiale.

Jeg fik sat mig til rette og begyndte at lokke lidt. Der gik ikke lang tid, før en ungræv kom frem og kiggede mod mig.

Riflen kom i anslag og jeg forsøgte med lidt musepib for at få ræven tættere på. Det ville den ikke rigtig og den havde måske set mig. Da den stod med siden til lod jeg skuddet gå. Ræven blev tydeligt ramt og sprang i vejret som en anden buk med en bladkugle.

Jeg kom ned og kunne nemt følge farven frem til den forendte ræv.

Nummer 26 i dette jagtår.

Jeg gik nu en tur over markerne og fik placeret mig et nyt sted. Himlen trak farefuldt sammen kort tid efter og det blev mørkt. I horisonten kunne jeg se lyn og høre torden. Da de første regndråber faldt, hastede jeg til bilen men ikke hurtigt nok. Regnen fik mig......


Comments


bottom of page