top of page

Fin blandet dag


Så blev det endelig week-end.

Jeg havde egentlig besluttet, at tage til Sverige i nat, så jeg kunne være ude ved solopgang og se om der skulle være en buk, ræv eller gris på markerne. Færgen var planlagt til kl. 03:00.

Desværre sov jeg over og vågnede kl. 05:15. Så kunne det knap betale sig, at køre til Sverige.

Jeg overvejde herefter hvad jeg skulle gøre og hvor jeg skulle køre hen. Jeg valgte et revir, hvor jeg ikke har været i september. Her er som regel godt med duer og lidt krager.

Jeg ankom i mørke og kunne lige skimte et par stykker råvildt gå på markerne.

Lidt overvejelser hvor jeg skulle sidde med hensyn til vind og skygge. Jeg valgte kanten af en remise, så jeg havde sidevind fra venstre(østenvind).

De udstoppede krager og råger blev sat ud og da solen netop kunne anes i horisonten, kaldte jeg nogle gange. Kragerne var nok kommet alligevel - men tre krager kom lavt over marken lige mod mig.

Dagen begyndte med en doublé. God start. De næste fugle faldt alle i første skud, før jeg fik en lille periode med manglende koncentration og evne. Tre krager klarede besøget over lokkerne.

Generelt skød jeg godt og da jeg tog det første paradefoto, havde jeg nedlagt 21 duer, 1 and og 9 krager.

Jeg sad lige i skjulet og kiggede lidt rundt, da jeg fik øje på en krage et stykke ude. Jeg kaldte en del gange, før den reagerede. Det gjorde den så rigtig godt, for den blev nedlagt på under 10 meters afstand. Det blev også til et par duer mere, før jeg ville kalde det en dag.

Alt i alt 23 duer, 10 krager og 1 and.

Comentários


bottom of page