top of page

Tre krager på få sekunder


I dag skulle jeg sammen med en kammerat både se om vi kunne få lidt krager og samtidigt regulere duer på en nysået rapsmark.

Dagen blev mindeværdig idet, jeg uden forsæt, skød tre krager i to skud.

Allerede fra morgenstunden havde vi gode forventninger til dagen, da vinden var frisk og det sikkert ville sætte gang i fuglene. Jeg havde på forsøgsbasis udlagt små 20 kragelokkere i en blanding af skudte, udstoppede og skaller.

Disse var sat i en hestesko med vinden i ryggen....så måtte jeg se hvad det betød. Da kragerne trak lavt i modvinden og kunne se kragelokkerne på fin afstand, fik jeg de få krager der nu engang ville den vej på skudhold.

Den første time havde jeg fået fire på fint skudhold og fået de to. Hvordan man kan brænde chancer på krager kun små 15 meter er et under men resultatet var, at to krager var sluppet...denne gang.

På et tidspunkt ser jeg en krage langt ude og får den kaldt ind. Lige da den landede mellem lokkerne, kunne jeg se endnu en krage komme glidende over lokkerne. Da jeg trak op på den indflyvende krage, lettede den først ankomne og resultatet blev, at de begge blev ramt. I samme sekund gled endnu en krage ind fra højre og let anskudt faldt den til jorden og forendte kort efter.

Hunden fik hentet dem alle tre ind i løbet af kort tid som det ses på nedenstående video.

Dagen gav i alt seks krager til mig samt en enkelt til min kammerat som også fik en husskade.


Comments


bottom of page