top of page

Krager og duer


Ja, så blev det endelig tørvejr og plads til nogle dejlige timer på nogle af de revirer, jeg har adgang til.

Det begyndte dog ikke alt for godt denne formiddag. Da jeg ankom til det først udvalgte revir, var der regn og ikke en fugl at se i den 1½ time jeg sad i bilen og spejdede efter 'flight lines'. Nå, så kunne jeg lige købe en sandwich og besøge en jagtkammerat.

Da jeg havde siddet hos ham en ½ times tid, skulle jeg videre. Da jeg så kom ud til min bil, lå der så en lille småbøvsende hund på forsædet. Den mindste af hundene var åbenbart kommet ud af buret og havde fundet min sandwich....det var den frokost.

Jeg kom ud til et andet revir og kunne se en del krager fouragere på marken. Jeg valgte så at sætte mit skjul op og sætte nogle udstoppede krager foran. Så måtte jeg se, hvad der skete. Klokken var også allerede 15:45, så ikke meget tid at gøre godt med.

Der gik ikke lang tid, før de første duer nærmest kastede sig ned til de udstoppede krager. Da jeg samtidigt skød usædvanligt godt i eftermiddags, blev de fire krager der kom forbi leveret og kun tre duer, kom forbi uden at falde ned. Alt i alt en fantastisk eftermiddag med fire krager og 32 duer leveret. Heraf fire * doublé.

Den sidste due som mangler på foto, faldt ned lige ved min parkerede bil. Jeg havde så den lagt i bilen og glemt alt om den til paradefoto.

Comments


bottom of page