top of page

Skrækkelig dag i skjulet


Denne morgen har været en af de værste i meget lang tid.


Jeg ankom til reviret i god tid og fik sat mit skjul og ugle op. I tågen kunne jeg hæøre enkelte krager, så troen på lidt fugle var stor.​


Den første krage der kom, fik jeg ramt og så falde til jorden. Den fandt jeg ikke, trods en del tid. Den må være vingeskudt og løbet væk i sivene. Jeg bliver altid ærgelig, når jeg ikke får hentet de fugle, der går i jorden.

Det blev værre endnu!

På et tidspunkt kalder jeg en lang serie og tæt på, kan krageskrål høres. To krager kommer lige ind mod uglen. En sikker doublé, når jeg at tænke.

Første skud går forbi på en siddende krage - skud nummer to rammer den anden krage hårdt. Jeg tror den går i jorden, men kragen får luft og jeg får afgivet endnu et skud inden kragen flyver ud over vandet.


Ud af tågen kommer endnu en krage spidst på mig. Et nemt spidsskud som træffer kragen lidt tyndt. Kragen falder lige ned mod skjulet, men får luft og jeg ser den gå lavt bag mig. Denne krage blev heller ikke fundet!

En krage kommer bagfra og jeg får givet et fint skud, der får kragen til at pakke. Kragenfalder i nogle rør og efter noget tid, finder hunden den forendte krage. Denne krage blev også dagens resultat.

En skrækkelig dag med nogle dumme anskydninger.


Comments


bottom of page