top of page

Sol og krager


En dejlig morgen i krageskjulet, hvor solen endelig kom frem og gav lidt lune.


Der var ikke det store træk til morgen. Det synes jeg faktisk er ret underligt. Hvis jeg kigger i mine jagtjournaler, kan jeg se, at netop dette tidspunkt, har givet flest krager her. Dage med 15-35 stk. har været almindelige.

Det er som om trækket ikke er kommet i gang endnu. Ofte ser jeg mange ringduer og allikere trække på denne lokalitet - ikke mange kom forbi idag. Måske maks 20-25 allikere og nogle enkelte duer.


Jeg håber, at trækket snart kommer i gang, for jeg har altid glædet mig til denne perioder og de gode stunder med mange skud.

Dagen gav et par sjove oplevelrser med nogle krager som egentlig, var fløjet forbi skjulet, som jeg fik kaldt tilbage og fik nedlagt.

På et tidspunkt taler jeg i telefon og ser en skade komme mod mig. Den slår af og sidder i et stort piletræ. Jeg får lokket den tilbage og nedlagt den. I det samme er endnu en skade kommet til, som jeg skyder forbi til.


En dejlig forårsdag med fem krager og en skade.

Comments


bottom of page