top of page

Tåge og få fugle


En flot morgen med frost og tåge.

Jeg har netop erhvervet et nyt kamera, der skulle testes. Det er ikke sådan med nyt grej man ikke har testet hjemmefra. Resultatet blev da også, at ikke en eneste brugbar optagelse fra denne morgens regulering kom i hus.

​​​​


I tågen fik jeg kaldt en ung krage ind. den kom på stive vinger og landede lige mellem lokkerne. Jeg fik rejst mig i skjulet og da vi fik øjnkontakt lettede kragen. Desværre forsent for haglene var i luften og traf kragen.


Da det klarede op, kom to krager højt oppe. Jeg fik afgivet skud til den forreste og den blev truffet godt og faldt død til jorden. Jeg kaldte med kaldet og utroligt nok, kom den anden krage tilbage og ind over skjulet. Dagens tredje krage var leveret.

Det blev også den sidste og tre krager kunne lægges til parade.


Comments


bottom of page