top of page

Mange krager


Til morgen kørte jeg op til et revir, hvor jeg ikke har været siden oktober.

Jeg byggede skjulet i kanten af nogle siloer. Det er ikke helt optimalt, da betonklodserne er lavet i lyse farver. Normalt har jeg et ekstra sløringsnet med som jeg kan hænge på bagsiden. Dette havde jeg ikke fået med i dag.


Jeg placerede nogle udstoppede krager foran skjulet og ville lige se om kragerne reagerede. Der var mange krager i luften og enkelte kom da også for tæt på skjulet.

Men mange krager var ikke til at få på skudhold. De kom frem mod lokkerne, men slog af en 60-70 meter væk. Jeg er helt overbevist om, at det er det dårlige skjul, der er skyld i dette.

Jeg forsøgte at filme med det nyerhvervede kamera. På trods af mange klip var det uden succes. Man kunne ikke se kragerne blive skudt!


Jeg bemærkede iøvrigt et spændende punkt for et fremtidigt skjul. Det var lige i krydset for to trækruter. Hvis ikke regnen var begyndt at falde i de større mængder, havde jeg flyttet position dertil.

Det må vente noget tid endnu.コメント


bottom of page