top of page

En meget - meget stille dag!


En særdeles stille dag i skjulene, må jeg sige.

Jeg begyndte dagen i Torkildstrup på et revir jeg ikke har været på siden oktober. Der var stort set ikke en krage at se. Det vil sige, jeg så tre krager på marken ved gården da jeg kørte videre til et andet revir.

Da jeg ankom til dette revir var der en otte-ti krager på marken. Det måtte betyde, at kragerne fløj lidt rundt.

Jeg byggede et skjul i kanten af en remise. Her har jeg nedlagt mange krager og endnu flere duer gennem årene. Det var en god fornemmelse, at jeg gjorde mig klar. vejret var dejligt med en fin vind.


Så var det bare at vente- og vente - og vente. Kragen faldt kl. 14:10.....jeg havde nu været i gang siden 06:00. En velfortjent krage.Nu gad jeg heller ikke mere jagt eller regulering, som det hedder og pakkede sammen. Turen gik nu til påsketamtam med familien.


Nu gad jeg heller ikke mere jagt eller regulering, som det hedder og pakkede sammen.

Turen gik nu til påsketamtam med familien.

Dagen blev da lidt sjovere, da den mindste dreng glad spurgte om han måtte holde kragen. Han kommer nok til at holde nogle flere krager som årene går.

Comments


bottom of page