top of page

Sidste martskrage?


Denne tirdag morgen kunne jeg lige sidde en times tid i krageskjulet og se, om lidt uforsigtige krager ville forbi.

Der var ikke mange krager i luften denne flotte morgen. Det undrede mig lidt, da vejret var fint og der var en god vind. Vinden var godt nok fra S/SV og ikke optimal her - men alligevel!

Jeg byggede skjulet i et læhegn. Her placerede jeg et sløringsnet som baggrund. Det var bedre end ingenting og kunne til nød skule mine bevægelser.


Jeg sad og lokkede, da en krage ud af intetheden dukkede op på min venstre side. Den faldt i første skud og landede anskudt i en mindre vandfyldt lavning.Kragen blev hurtigt affanget og det skulle vise sig, at det også blev den eneste døde krage denne morgen. Endnu en krage burde også være leveret, men to uforklarige og dårlige skud gav kragen nye chancer på livet.

Comments


bottom of page