top of page

Reguleringens sidste krager


Så blev den sidste reguleringsdag afviklet i skjulet.

Dagen begyndte tidligt på en plads hvor jeg har fodret kragerne et par dage med brød. Der havde været pænt med krager uden, at det var voldsomt.


Jeg kunne lige nå en lille times tid inden jeg skulle være på jobbet.

Her valgte jeg at sætte uglen op i den forventning, at kragerne ville komme til foderpladsen og se kragen og herefter slå på den. Ideen var god....den virkede bare ikke.

Jeg tror det blæste for voldsomt og mange krager holdt sig undenfor skudhold mens de skrålede op.Den første halve time gav dog chance til tre krager som alle gik til jorden. Den ene krage faldt i nogle rør ved en lille sø. Jeg fandt den desværre aldrig. Måske den var røget helt ned under vand eller den var vingebrækket og kommet på land. Svaret får jeg aldrig.

Efter jobbet valgte jeg at bruge lokkekrager. Det virkede bedre og kragerne komme tættere på. Denne metode gav tre leverede krager.

​​​​


Det var derfor med tilfredshed, at jeg kunne lægge dagens samlede udbytte på fem krager op.


Nu må kragerne vente til 1. september før de igen står for skud.

留言


bottom of page