top of page

Tid til at slappe af....


For meget arbejde og sidste week-end i børnefødselsdagenes tegn havde gjort, at jagtlysten og iveren var blevet lidt voldsom.

Jeg havde planlagt, at tage ud i går efter en morgenmøde på jobbet - men da klokken var blevet 15:00 pga. af alle mulige sager, blev det udskudt til i dag.

Jeg kom op til reviret og var ret ligeglad, om jeg overhovedet skød noget som helst. Jeg skulle bare ud.

Jeg placerede mit skjul ved en lille hyldebusk. Her kunne jeg sætte en krage op på stagen og lægge nogle udstoppede fugle foran. Så måtte jeg se hvad talentet rakte til.Der kom en enkelt krage sammen med nogle råger. I skud nummer to fik jeg den hentet og dagens første krage var i hus. En ungkrage med brune aftegninger - men en krage er en krage.

På et tidspunkt kunne jeg høre endnu en krage og forsøgte at kalde den til. Jeg sov vist lidt for meget, for den så mig først, da den kom glidende bagfra og var hurtigt væk.

Endnu en krage kunne høres og denne gang var jeg helt klar. Den pakkede i første skud og så var dagen vist også gået.


Imorgen går det for alvor løs - svinefarmen kalder!

Comments


bottom of page