top of page

Sløjt morgentræk


Denne lørdag morgen var jeg afsted i rigtig god tid. Jeg kan godt lide, at være på reviret ca. 1 time før solopgang, når jeg ikke har fået bygget skjul dagen før.

Jeg kom op til min udvalgte position for at opdage, at jorden var som beton. Det var ikke muligt, at få sat mine sløringstænger i jorden og det var lidt af en bet. Jeg fik isteet bygget et sjul af nogle metalrammer som pattegrisene går i de første dage. Det var OK, men pladsen var trang og jeg syntes, det var noget møg.


Nå, det var der ikke noget at gøre ved.


Lokkekragerne blev sat ud og så var jeg klar. De første to krager kom lidt efter solopgang. Den første kom godt ind og pakkede. Den anden krage slog et sving og kom mod dens makker......så var det næsten doublé og to krager kunne hentes. Underligt så 'dumme' de kan være den ene dag for den næste at være helt umulige at få ind til skjulet.

På et tidspunkt kunne jeg høre en krage fra venstre side. Den skrålede højt da den kom ind over lokkerne. En dejligt skud hvor kragen bare pakkede og snurrede om sin egen akse mens den faldt til jorden.


De første to timer kom der lidt krager og med en pludslig meget dårlig skydning, blev det til 12 stykker i alt.

Comentarios


bottom of page