top of page

Canadagås og due


I dag fik jeg nedlagt en canadagås og en enkelt due.

Jeg lagde ud på et revir ned til Roskilde Fjord. Her har jeg adgang til et lille revir med mark og skov. Jeg gik en tur i skoven med hunden for at se, om der skulle sidde en fasan eller måske et stykke råvildt. Der var seks stykker råvildt i skoven.

Jeg kunne både se og høre gæssene trække over skoven i lav højde. De slog alle ned på en nabomark med vintersæd.

På et tidspunkt rejser hunden en hare og løber efter den. Jeg fortæstter igennem skoven og tænker hunden snart må komme tilbage. Mens jeg står her, kan jeg høre gæssene lette ude fra marken. En stor flok kommer lige imod mig og nu fik jeg travlt.

Jeg stillede mig i kanten af skoven og da gæssene passerede i fin højde fik jeg nedlagt en canadagås.

Nu kunne jeg også se hunden komme ude fra marken hvor gæssene havde siddet. Den var sikkert løbet efter haren og endt lige midt i gåseflokken. Utroligt, at gæssene så kom ned over mig. Heldig har man lov at være.

På et andet revir nedlagde jeg en due. Her så jeg også en ræv ude på en mark. Ræven søgte ud i et stort brakareal og fik listet mig ud med riflen og lokkede. Mens jeg stod her, kunne jeg lugte ræv og kiggede til siden. Her så jeg en stor hanræv komme mod mig på små 20 meters afstand. Vi fik øjnkontakt på samme tid og så var det løb kørt!

Комментарии


bottom of page