top of page

En quickie


Jeg havde desværre ikke meget tid i dag, men skulle lige prøve uglen en times tid her til formiddag.

Jeg valgte at anvende et permanent skjul, jeg har inde i en lille mose. Skjulet er opbygget med rødgran og nålene sidder efterhånden meget løst og der skulle ikke meget til, før jeg havde grannåle i taske, kald og gevær.

Uglen kom op i den stærke blæst og der gik ikke længe, før et par krager kunne høres. De ville ikke rigtigt ned til uglen og mistede interessen kort efter og fløj væk.

Intens kalden fik åbenbart et kragepar til at reagere og komme. De skrålede højlydt bag mig, da jeg kaldte. På et tidspunkt slog den af kragerne ind forbi og blev nedlagt. Dette syn blev for meget for magen for den forsvandt hurtigt.

Ikke noget stort udbytte i dag men en fin revirkrage, som man ikke kan fjerne nok af!!

Film fra dagen: Kragejagt

コメント


bottom of page