top of page

Vinterduer og canadagås


Her til morgen var jeg ude på et revir, hvor der ofte er en del duer, når det har sneet. De er tiltrukket af de foderautomater jeg har sat op. De var egentlig sat op til fasaner, men dem er der stort set ingen af, på dette revir.

Der var fint med fod af både ræv og råvildt.

Jeg satte mig i enden af skoven og skjulet bestod egentlig bare af lidt bøgetræer, der endnu ikke, havde smidt bladene. Her sad jeg på en stol sammen med hunden og ventede.

Der gik ikke lang tid, før den første due kom på skudhold og blev nedlagt.

Gæssene som bestod af både grå og canadiere trak i meget stort tal og slog ned på marken bag mig. Dem giver vi et forsøg i morgen tidligt. I løbet af de to-tre timer jeg var i skoven, kom der over 1000 gæs ind.

På et tidspunkt kunne jeg høre canadagæs tæt på. Jeg gik ud på skovsporet og fik chance til den baggerste. Den blev ramt i begge skud og var død, da hunden kom med den.

Film fra dagen:


En fin - men kort dag i sneen, der gav en gås og 16 duer.

Comments


bottom of page