top of page

Bladskudt måge


Forsøgte denne morgen på en lille lokalitet hvr jeg kun har siddet en eneste gang før - det gav tre krager. I dag var ikke meget bedre da der stort set ikke var en eneste fugl i området.

Jeg fik dog nedlagt to sølvmåger og en enkelt krage.

Den ene måge opdagede jeg havde et stort hul under vingen. Da jeg kiggede lidt nærmere på dette hul opdagede jeg, at haglskålen sad inde i brystet på mågen. Lidt utroligt, da mågen nok var ude på ca. 20/25 meter. Haglskålen havde sluppet ale haglene og var således tom.

Den var kun slidset en lille smule og med træf på den afstand, må jeg enten have holdt meget langt foran eller haglskålen har haft samme hastighed som haglene.

Her ses indgangshullet fra haglskålen

Haglskålen er pillet ud og der har været fart på.

Dagens enlige krage og to sølvmåger


Commentaires


bottom of page