top of page

Regn og krager


I går var en fantastisk trækdag. Desværre bare ikke for mig, da fødselsdag i familien krævede min tid.

Til formiddag kunne jeg så drage afsted. Desværre havde regnen fået sit tag og det var nu uden nogle forventninger til dagen, at jeg tog ud efter krager.

Det var klaret en smule op og da det samtidigt blæste en del, kunne det være, at det alligevel kunne blive til lidt krager.

Da jeg ankom til farmen, var der en del krager som hurtigt fortræk. De kunne jo passende komme tilbage, når jeg havde bygget skjul og var klar.Mit skjul blev bygget lige op af en grisehytte, hvor en so lå med sine grise. De tog nu ikke speciel notits af mig og forholdt sig rolige, når jeg skød.Efter en lille times ventetid fik jeg en gylden ½ time hvor jeg nedlagde 7 krager. Efterfølgende og af pligt, blev jeg siddende i skjulet med det mål, at få nedlagt 10 krager.

Nummer otte og ni gik fint. Det 10. krage kom spidst på og med et par skrål var den ikke mere en små 20 meter fra skjulet, da haglene ramte den og faldt til jorden. Sådan - nu kunne jeg pakke sammen.


Desværre var kragen ikke dødskudt som jeg troede og på trods af en eftersøgning, var den forsvundet - jeg har tidlieger set, hvordan en anskudt fugl hurtigt er blevet taget af en so og fortæret i et nu - måske denne krages skæbne også endte sådan.


Dagens ni nedlagte krager

Commentaires


bottom of page