top of page

Første dag med uglen


Så blev det eftermiddag brugt i selskab med krageuglen.

Det blev et revir jeg ikke har skudt mange krager på i år, så måske der kunne blive lidt her.

Jeg har et fint sted til uglen for enden af et levende hegn. her kan jeg normalt sætte uglen op i en hvidsgran på en lang stage jeg har liggende. I dag skete så det, jeg har frygtet mange gange - stagen knækkede!!

Nå, så måtte uglen blive sat op ved en slåenbusk jeg sad ved.

Skjulet blev sat mellem slåenbuske og i skygge. Man sidder godt skjult her og sjældent opdager fuglene faren.


Udsigten fra skjulet


Kort efter jeg havde fået uglen op og lokket, kom en husskade flyvende lige mod uglen. Den pakkede perfekt!!


Der gik ikke lang tid før en krage højt oppe fra kom glidende ned. Det var hunden, der først så den. Lige da den kom troede jeg, at det var en musvåge. Kragen satte sig i toppen af den hvidgran, hvor uglen skulle have været. Ikke grund til at vente og kragen fik et skud på grenen.

Resultatet blev nu, at kragen lå død oppe i toppen. Hunden kunne ikke komme derop så jeg måtte selv til tops.

Her ses toppen af hvidgranen, hvor uglen normalt sættes.


Den døde krage i toppen.


Udsigten fra toppen. Bemærk krageuglen i midten af foto.


Der skete ikke meget mere end endnu en skade som kom fint ind over uglen. Så kunne den også apporteres.


En fin dag med tre husskader( en fra imorges) og en krage.Comentarios


bottom of page