top of page

En morgenkrage


Denne morgen kom vi afsted i god tid og ankom til reviret kort før solen stod op.

Målet var en ældre juletræsplantage, hvor der ofte kan være en del skader og lidt krager. Det var planen, at sætte uglen op og have et skjul ca. 20 meter væk. Her var der en åbning mellem træere som kunne give frit skudfelt.


Skjulet blev hurtigt bygget og så var det bare at kalde flittigt.

Det blev en skuffende morgen med kun en krage på skudhold. Kragen blev truffet i mit skud nummer to og faldt til jorden. Jeg sendte ikke hunden på kragen, da jeg hellere ville forsøge at få Ditlev med og så lade ham finde kragen.

Det gik fint med at finde kragen. Til min overraskelse, var den dog stadig i live og så fik vi en lille snak om, at man hurtigst muligst skulle aflive anskudt vildt.Comments


bottom of page