top of page

Hare og krager


Denne flotte frostmorgen blev brugt på lidt regulering af kragerne.

Det var en smuk men kold morgen, at efterstræbe nogle af egnens krager. Jeg ankom noget efter solopgang og min bekymring om jeg kunne få sløringsstængerne i jorden blev gjort til skamme. De få cm. frsot var ingen hindring for stængerne.

Så uden problemer fik jeg bygget skjulet og sat lokkefuglene op.


Der var nu ikke mange krager i luften denne morgen. En enkelt krage måtte jeg afgive fire skud til, før den kom ned. Den blev hårdt ramt i første skud og kredsede rundt over mig i ca. 35 meters højde, inden fjerde skud fik den ned. Jeg kunne se, at haglene slog i fuglen ved hvert skud.

Da jeg havde pakket sammen, gik jeg en tur over markerne med hundene.


Mellem hundene, der løb foran på marken, fik jeg øje på en brun knold som mistænkligt meget lignede en hare. Jeg nærmede mig forsigtigt og var lige ved at tro, at det blot var en knold, da jeg kunne se solen skinne i øjet på haren - som det var.

Jeg måtte helt hen til den, før den sprang. Et fint bagskud og en rullende hare på marken. Det var en meget stor hare - og nok den størte jeg har nedlagt.

En flot og fin morgen med en hare og fem krager på paraden.


Comments


bottom of page