top of page

Canadagås over kragelokkerne


Denne morgen begyndte i rævenes tegn. Det var nu uden større succes og jeg så faktisk intet som helst.

Herefter skulle kragerne forsøges.

Den nye kragehytte/skjul var sat op og det var første gang, at den skulle tages i brug.


Jeg havde desværre glemt min ansigtsmaske og sad og var lidt irriteret over dette. En krage meldte dog sin ankomst og jeg fik den nedlagt. Så kunne jeg bruge lejligheden til at få hentet min maske i en fart.

Da jeg kom tilbage sad der en krage mellem lokkerne og endnu en krage kom og landede. Meget glædeligt, når man u stod små 100 meter væk og bare kunne se dem forlade pladsen i tide.

Mens jeg sad i skjulet kunne jeg se en krage komme mod mig langt ude. jeg fulgte kragen og kunne nu blot konstatere, at den ikke kom min vej. Et par velkendte lyde fra canadagæs fik mig til at rejse mig op i skjulet - og lige over hovedet på mig i små 20 meters højde kom en flok glidende. Jeg nåede lige at få skudt til en enkelt som faldt til jorden. Så har jeg prøvet det!


Der gik lang tid før endnu en krage kom mod kaldet og lokkerne. Den pakkede fint i skudet og det blev dagens sidste stykke vildt.


Fin dag med to krager og en canadagås.

Yorumlar


bottom of page