top of page

Morgenræv nr 19


En dejlig måde at begynde dagen på.

Lidt anstandsjagt inden dagen skulle bruges på kragerne.


Der var fin sne så det hele virkede nærmest som dagslys.


Min opmærksomhed blev først fanget af en hare som hoppede rundt i sneen små 100 meter væk.

Kort efter så jeg en bevægelse i sneen og tænkte, at det nok var haren, der var på retur. Det var så kun en positiv overraskelse, at jeg i kikkerten kunne se, at det var en ræv, der kom spidst på mig. Ræven snusede lidt i sneen og begyndte så at gå væk fra mig. Et par musepib med læberne fik ræven til at vende siden til.

Jeg holdt lige på bladet og lod skuddet gå. Ræven spurtede afsted i en bue for pludselig, at rulle som en velskudt hare. Ræven spjættede lidt med løbene inden den lå helt stille.

En godt placeret kugle lige på bladet havde gjort sin virkning.

....og så blev det kragernes tur.Comments


bottom of page