top of page

Hygge i skjulet


Denne morgen skulle jeg have Ditlev med på krageregulering. Han havde glædet sig meget - især da jeg lovede, at han kunne købe nogle chips også.

Vi ankom til farmen ca. 08:00 for at se en masse krager flyve væk. Det var ikke uventet, for erfaringen siger, at hvis man vil have udbytte af betydning, så skal man være tidligt på færde. Nå, det var nu også bare for at få nogle hyggelige timer sammen i skjulet.

Vi fik sat lidt net om kragehytten og fik placeret en håndfuld udstoppede krager på jorden.


Så var det jo bare at vente og håbe, at nogle af kragerne kom retur.


Der kom en krage ret tidligt som vi fik nedlagt. Jeg var overbevist om, at den var dødskudt. Da vi nærmede os kragen vågnede den op og løb lidt, inden jeg fangede den.Tiden gik nu ganske hurtigt og de få krager der kom, fik vi også nedlagt - næsten.

I stedet for at sende hunden, gik vi sammen ud og hentede de døde krager.Da solen var kommet frem - kom der også gang i grisene. Lige pludselig var der smågrise i alle størrelser og velvoksne søer på vej mod lokkerne. Ditlev trådet i karakter og fik dem skræmt væk. Da en so vredt gryntede ved ikke lige hvem der blev mest forskrækket - for de løb i hver sin retning og Ditlev var hurtigt inde i hytten igen.

Det lykkedes dog også for Ditlev af 'fange' en gris. En lille pattegris var kommet væk og blev sendt retur til soen.


En fin morgen med gode oplevelser og fire nedlagte gråkrager.Comments


bottom of page