top of page

Jagtårets første


Så blev denne jagtsæson skudt i gang med lidt regulering af krager.

Det blev uglen, der skulle forsøges. Det plejer at være godt her om foråret og måske det, jeg anvender mest. Der var pænt med krager i området og næste gang, vil jeg gøre et forsøg med lokkekrager.

Uglen blev sat på en stage ved en lille mose.


Skjulet blev bygget ved en væltet gran. Jeg sad godt gemt her mellem grenene og endnu vigtigere, ville jeg have solen i ryggen hele formiddagen.

Den første krage kom skrålende lige mod uglen, men gik bag mig. Da den kom fri af grantræerne skød jeg og resultatet blev, at kragen dalede død til jorden.


Endnu en krage kom helt lydløst lige mod uglen uden at jeg i første omgang opdagede den. En skygge fik mig dog til at se op - og her fløj kragen rundt uden at have set mig. Skuddet blev dog lidt halvskidt og skrålende faldt kragen næsten ned i skjulet.


En krage kom højt bagfra og et højt bagskud fik den hentet ned. Den ramte hegnstråden i faldet og blev nærmest kastet tilbage, ved kontakt med tråden.


Dagen sluttede med otte nedlagt fine krager. Fin begyndelse på sådan en forårsregulering - glæder mig allerede til næste tur.


Kommentare


bottom of page