top of page

Mellem myg og ræve


Så blev det sidste af mine revirer endelig høstet. På dette revir tæt ved Rosklide Fjord er der altid mange ræve.


Jeg havde derfor glædet mig til, at der blev høstet.. Dels grundet, at jeg altid tilbringer den 1. september her i godt selskab på jagt efter krager og duer og dels, at der ofte er mange ræve på de høstede marker.

Denne aftenevar det dog mest myg, der var alt for mange af.

Jeg ventede i meget lang tid før en stor hvalp kom ud fra majsbæltet, der ligger i tilknytning til skoven.


Den musede lidt før interessen blev fanget af min nyerhvervde MOJO-critter. Denne havde jeg opsat på marken ca. 30 meter fra skovkanten. Hvalpen nærmest sneg sig frem mod Critteren og stoppede flere gange. Afstanden var lige under 140 meter og kuglen sad perfekt.

Da jeg endlige havde besluttet mig for at stoppe kunne jeg lige ane endnu en hvalp komme frem mod Critteren. Lyset var dog så dårligt, at jeg ikke kunne finde hvalpen i min optik- så den må vente.


Så er det bare at glæde sig til fredag når det går løs med kragerne.

Comentários


bottom of page