top of page

Lidt dueregulering


Så kunne jeg lige nå en 1½ times regulering af duer på en nysået hvedemark. Jeg havde en aftalt med en kammerat men en SMS tikkede mens jeg stod og ventede på ham i mørket. Han var blevet arbejdsramt og kunne først komme ved 10:00 tiden og der var jeg nok kørt.

Det blæste rimeligt meget og jeg fik sat en presenning op så læ for vinden. Det er en utrolig forskel der gør, at kunne sidde i læ. Så er det til at holde ud.Der kom sådan set fint med duer som slog længere nede på marken. Et par flokke kom forbi og jeg bliver nærmest beruset, når en flok på 10-15 duer kommer ind over lokkerne og begynder at sætte sig.

Det blev til fem duer i alt for mit vedkommende inden jeg var tilbage på kontoret kl. 09:15.

Dejligt med muligheder så tæt på!


Due trækket var ovre da min kammerat kom og han besluttede, at tage en tur efter harer. Det gik fint med fire rejste harer og to leverede. Formiddagen blev krydret med en ungdue.


Comments


bottom of page