top of page

Ringkøbing Fjord og ænder


Efterårsferien med familien er i fuld gang. Jeg er så heldig, at få lov til at gå på et par stykker eng og siv ned til fjorden. Den første aften forsøgte vi et nyt stykke. Der kom ingen ænder, men jeg så da både fasaner og en lille buk.Det er ikke fordi, at det er store mængder jeg nedlægger men gennem årene, er det blevet til en del måger( da de var lovlige), ræv, krage, pibeænder og gråænder samt bekkasiner.

På en stor græsmark kunne jeg se en større oversvømmelse, som var fyldt med andefjer. 

Til aften måtte jeg prøve her.

Det væltede ind med gråænder, men desværre for mig, kunne jeg ikke være dækket og ænderne slog af. Jeg flyttede derfor ned til nogle siv og håbede, at nogle af ænderne kom ind over her.

De første to kom lige over mig og jeg fik en double. Så et par forbiere i mørket før jeg sluttede.

Jeg kunne se, at de ændrer jeg ikke fik skudt til, smed sig i fladvandet.


Fin aften og dejligt med lidt ænder.

Comments


bottom of page