top of page

Krager i storm


Denne stormfulde morgen ville jeg prøve at sidde i læ ved et af frilandsgrisenes huse.

Viden kom bagfra så jeg kom egentlig til at sidde i rigtig godt læ.

Når det blæser hårdt som i dag, er kragerne meget svære at få nedlagt. Det gik dog rigtigt fint med at få dem på skudhold. Desværre kom de fleste bagfra og det betød, at jeg skulle stå op og kigge fra mit skjul.


Det var ikke specielt optimalt, da der jo også kom krager forfra. En del chancer missede jeg på denne måde.

Et par udstoppede krager blev placeret på hegnspælene, der enten holder grisene inde eller nysgerrige ude.


En god håndfuld andre udstoppede fugle blev placeret på foderhuset. Jeg måtte lægge nogle tunge sten for at holde fugle på plads. En udstoppet fugl, der falder ned i sølet kombineret med nedtrampning er en uheldig kombination.


En enkelt due fik jeg nedlagt, da den i utrolig fart med vinden i ryggen kom over skjulet.

En dejlig dag på trods af regn, blæst og sol i ansigtet.


Morgenens fine resultat med ni nedlagte gråkrager er helt fint, når man tager den hårde vind i betragtning.


コメント


bottom of page