top of page

En enkelt våd krage


Til morgen var jeg taget ud ved grisefoldene. Der skulle være en del kager, der trak til foldene og det ville jeg give en chance.

Skjulet blev bygget ved en grisehytte og så var det bare at vente - og vente - og vente. Der kom stort set ikke en eneste krage. Den første krage kom dovent ind mod vinden og fik et godt sideskud. Resultatet blev, at kragen faldt i en de søer der er kommet efter de mange dage med regn.


Mine lokkere vakte stor interesse hos de nysgerrige grise. Man skal lige holde øje med dem, da de hurtigt kan ødelægge en lokkefugl.


En enkelt krage er nu også godt nok.


I går stod den på rævejagt i det flotte landskab. Der var sådan set kun råvildt på skudhold men min kammerat havde bedre held med sig.


En rå opdagde aldrig min nærhed.
Kommentare


bottom of page