top of page

En gammel rå


Denne kolde mandag med minusgrader gav en enkelt afskudsrå. Råen var stor af krop men også med godt slidte tænder. Den var uden lam men har alligevel haft lam her i efteråret for der var stadig funktion i yveret. Måske de er blevet spredt - måske lammet eller lammene er nedlagt tidligere.


Råen kom bagfra gående ud fra en lille skov. Jeg opdagede den først, da den var lige ud for mig og stod ca. 50 meter væk. Jeg lå helt stille på mit lammeskindstæppe og ventede, til råen var trukket ned i lavningen. Her kunne jeg så rejse mig op og få riflen i anslag med støtte af ViperFlexen.

Skuddet ramte råen på bladet og i skuddet sprang råen frem og løb i dækning. Underligt nok kunne jeg ikke finde schweiss på stedet.

Råen lå dog forendt i kanten af et læhegn af hvidgran.


Fin stor rå på en kold januardag.


Comments


bottom of page