top of page

Regulering af rævehvalpe


Denne aften stod på regulering af rævehvalpe. Ejeren af ejendommen havde kontaktet mig, da der var en del ræve i parken og samtidigt en ræv, der var hårdt ramt af skab og som søgte rundt tæt på bebyggelsen uden af vise større skyhed.


Jeg var forbi den anden aften og så et kuld hvalpe i parken men ikke den skabramte ræv. Jeg koncerterede mig primært om den skabramte ræv men desværre uden succes. Sidste gang jeg var efter en ræv med skab her, så jeg den ikke. Jeg fortalte, at den nok ville søge ind i staldene eller andet. Ganske rigtigt blev den ræv fundet i en krybekælder, hvor den havde lagt sig ved nogle varmerør. Det var på grund af lugten, at ræven blev fundet og jeg tror den dag i dag, at man lige kan ane lugten af langtidsmørnet ræv med skab i den krybekælder.

Jeg satte mig i parken små 15 minutter efter solnedgang og ventede. En hvalp kom hurtigt til syne og blev nedlagt. Da jeg havde ventet et stykke tid gik jeg op for at tage et foto af hvalpen og opdagede her en anden hvalp. Denne hvalp var lidt nysgerrig og blev nedlagt på 3-4 meters afstand. Resultatet var derfor to hvalpe denne aften.


Comments


bottom of page