top of page

Tre franske ræve


Denne tur gav tre franske ræve og ikke specielt stort udbytte når man tænker, hvor mange ræve der normalt viser sig her i området. Jeg så bare ikke ret mange ræve og så er det svært at nedlægge dem.

Den første ræv lokkede jeg ind en sen aften ved nogle baller på en luzernemark. Jeg var lige ved at pakke sammen, da ræven kom gående fra min venstre side. Riflen kom hurtigt i anslag og ræven blev nedlagt på ca. 50 meters afstand i et spidsskud.


Turens anden ræv blev nedlagt under lidt anstandsjagt i nogle bakker. Aftenen før havde jeg set en ræv her som løb, da jeg forsøgte at kravle frem til den.

Ræven kom frem tidligt fra noget krat på en bakke. Ræven var meget opmærksom på mig og på et tidspunkt sad den lige bag en halmballe og kigge op mod mig. Den fortræk ind i en solsikkemark og jeg forsøgte at lokke den frem med musepib. Det lykkedes og ræven kom springende mod mig.

Den sad spidst på ca. 120 meter og faldt i skuddet.


Turens sidste ræv blev nedlagt netop som jeg skulle hjem.

Lige da ræven trådte frem troede jeg det var et stykke råvildt. Jeg fik lige muset lidt og ræven stoppede op på små 100 meter. Ramt på bladet og en stor hvalp mindre.


留言


bottom of page