top of page

Håndfuld krager


Her til eftermiddag ville jeg forsøge et nyt revir. Jeg har nedlagt mange krager her gennem årene og da jeg ankom, var der ca. 20-30 krager at spotte i træerne og på markerne.

Mit skjul blev placeret ved en tjørn i et gærde og med lokkekrager foran og en enkelt krage på en stage i en busk.


Den første fugl, der lev lokket til var en husskade. Den kom langs hegnet lige mod mig og lev ramt perfekt af haglsværmen. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes altid, at det er specielt at nedlægge en husskade. Nogle dage er de nemme at lokke til og andre dage helt umulige.

Det gik godt med kragerne og på en times tid havde jeg nedlagt fem krager og lidt duer.

Så lev der helt dødt og det var måske meget forståeligt, da vinden havde lagt sig og solen gav nogle høje temperaturer.


Comments


bottom of page