top of page

Nyt revir og mange krager


Jeg havde fået muligheden for at forsøge kragerne på et dejligt revir ved Esrum Sø og forventningerne var høje, da kragebestanden skulle være i den gode ende. Reviret var stillet til rådighed af Jagtforeningen af 14. maj. Link: Jagtforeningen

Bilen blev parkeret på det aftalte sted og så var det ellers bare at få pakket alt grejet i taskerne og komme afsted. Jeg havde ikke været ved det opsatte skul før men fandt det hurtigt i mørket. Da jeg ikke syntes, at rygdækningen var god nok etablerede jeg et skjul i noget slåen få meter væk.


Jeg kunne snart høre krager skråle i det fjerne og brugte kragekaldet flittigt. Dagens første krage kom svingende over et kirsebærtræ og pakkede fint. Dejlig begyndelse. Kort efter kom en krage lige på lokkerne og blev nedlagt i et spidsskud.

Det gik fint oh´g der kom krager med jævne mellemrum som blev nedlagt. Jeg havde også mulighed for at regulere duer og dem var der i rigelige mængder. Mit valg og fokus var på kragerne og derfor undlod jeg at skyde til duerne. En gang imellem var der dog duer, der kom i nogle fine spidsskud som jeg lod mig friste af.


Dagen bød ikke kun på fint vejr. Til tider blev hunden og jeg næsten vasket væk og jeg var derfor meget glad for den gamle og lasede presenning, jeg havde i min taske.


En fin dag med 17 krager og fem duer. Krage nummer 17 blev fundet i haven til gården hvor jeg havde set den flyve hårdt anskudt op.


Comments


bottom of page