top of page

Så rundende jeg krage nr. 200 i år


Denne eftermiddag havde jeg et par timer, hvor jeg lige kunne nå at køre ud på reviret og sidde efter krager. Der var nu ikke mange fugle men vi fik tre krager i tre forsøg. Bagefter gik vi ud til nogle enge for at se, om der skulle være ræv eller råvildt her. Det var der ikke så var det ellers retur inden solen var kommet ned.

Jeg havde taget Ditlev med som indledningsvist helst ville blive hjemme og se iPAD. Men sådan skulle det ikke gå for ud skulle han. Efter en tur i NETTO og indkøb af chips var interessen og engagementet i jagtens tjeneste også betydeligt bedre.

Netop som vi ankom til reviret fik jeg øje på en krage, der sad i et asketræ ved gården. Vi kom helt tæt på og fik kragen nedlagt. Ditlevs kommentar var "Den krage var godt nok dum - den sad bare og ventede på, at vi skulle skyde den". Dum var den nok ikke men mere uopmærksom eller også var den bare vant til menneskelig aktivitet. Et faktum er dog, at dette blev krage nummer 200 i dette jagtår.


Vi fik placeret lidt lokkefugle foran kragehytten som er flyttet op til gården. Et par udstoppede krager og lidt plastikmåger samt en enkelt lokkefugl på en hegnspæl.

Kort efter kom en krage flyvende med høje skrål ind over lokkerne. Et særdeles nemt skud og en krage som Ditlev hurtigt fik hentet.


Ditlev skulle lige have en retning, da han siddende i krageskjulet ikke kunne se ud og i særdeleshed ikke når en krage kommer på indflyvning, da vi trykker os helt ned i kassen og kun jeg, lige kan se ud og følge kragen.


En glad dreng med dagens anden krage.


På et tidspunkt kom tre-fire krager bagfra hvor en enkelt lige gled ned over lokkerne. Det blev så denne eftermiddags tredje og sidste krage, da vi også lige skulle en tur ned på engen og se efter råvildt og ræv.

Et fornemt resultat på kort tid med tre nedlagte krager.


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page