top of page

Januarsneppe og rød hanræv


En fin lørdag morgen her i slutningen af januar gav en ræv fra morgenstunden med riffel. På den efterfølgende jagt med haglbøsse blev det til en dejlig sneppe. Ikke meget vildt blev set udover sneppen. Det var vist kun lidt duer og en enkelt gammel kok, der kendte besøgstiden og lettede langt uden for skud hold og fløj i dækning.


Jeg var ude i god tid for at konstatere, at der gik lidt råvildt i kanten af noget brak og småskrub. Jeg ville egentlig gerne have nedlagt det bukkelam, der var men en ræv viste sig ikke langt råvildtet. Det var egentlig da et af dyrene sprang og kiggede ned langs hegnet, at jeg opdagede ræven. Da den stod med siden til lod jeg skuddet gå og ræven faldt på stedet.

Den efterfølgende jagt med haglbøsse gav et enkelt opfløj af en sneppe, som min kammerat fik nedlagt. Om det var samme sneppe, der var her sidst vi var i remisen vides ikke og svaret får vi nok aldrig.


Dagens fine parade på gårsdagens nyfaldne sne.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page