top of page

Dagens tredje ræv

Opdateret: 12. feb. 2019


Aftnen stod på lokkejagt efter ræv. Jeg ankom til reviret tæt på solnedgang og placerede mig i et lille skovstykke. Her lokkede jeg med CMS kaldet Distress Pro Polly (http://www.cms-calls.com/rovdjur/ )


Der gik ca. syv minutter fra jeg ankom til min udvalgte position indtil ræven var nedlagt. Det var en stor ældre hanræv.

Jeg sad helt stille op ad en gammel bøg og mellem kaldesessionerne lod jeg blikket glide fra side til side. På et tidspunkt begyndte småfuglene med deres alarmkald. Noget var på vej - om det var ræv, rovfugl eller noget andet vidste jeg ikke. Kort efter kom en ræv snigende mellem de store bøge med kurs lige mod mig.

Da ræven stoppede op bag en stor bøg fik jeg riflen i anslag og nedlagt ræven, da den kom fri, på ca. 25 meters afstand.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page