top of page

Ræv nummer 30

Opdateret: 12. feb. 2019


I dag fik jeg nedlagt ræv nummer 30 i dette jagtår. Det var samtidigt ræv nummer 173 samlet for de sidste fem sæsoner. Kun én af disse er nedlagt med haglbøsse - resten med riffel på anstand eller lokkejagt.

Ræven kom på kaldet fra CMS Distress Pro Polly. Det er en stor fuldvoksen hanræv som jeg ser første gang siddende i kanten af en lille mose små 100 meter væk.


Ræven gik ind i mosen og jeg lokkede nogle gange mere. Herefter kom ræven frem i kanten og sidder og kigger mod mig på ca. 80 meters afstand.Det var en fantastisk flot stor hanræv med kraftig hale og god tyk pels. Det var måske også en god ræv at få væk fra reviret og sikre faunaen mod endnu mere prædation.


Dagens flotte ræv på gavlen af staldbygningen.

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page