top of page

Skadejagt uden succes

Denne morgen var i skadernes tegn, da jeg som gæst var inviteret ud på dette revir med skaderegulering for øje. Jeg ankom i god tid og mødtes med min vært, som kunne berette om et godt morgentræk af skader.


Jeg har været på reviret et par gange og vidste udmærket godt, at man ofte traf skader her.


Skjulet blev sat op i kanten af mosen og uglen placeret i en birk små 10-15 meter fra skjulet.

I mosen bag mig kunne jeg høre en hel del skader, som havde nattesæde her. Det skulle nok give lidt skader, når det lysnede og skaderne fik øje på uglen.


Skader var der mange af, men de havde luret, at det ikke var uglen man skulle besøge denne morgen. Jeg ved ikke om de i det tiltagende lys havde set mig bygge skjul og sætte uglen op. Resultatet var under alle omstændigheder, at skaderne skræppede op og holdt sig i sikker afstand.


Det var lidt anderledes med kragerne, som vi hele tiden kunne høre i området. I det tidlige lys kom tre krager flyvende forbi skjulet og dagens første krage blev leveret.


På et tidspunkt flyttede jeg uglen og stagen ud til en hegnspæl for at synliggøre uglen bedre. Det var som det hjalp.Det var tyndt med fugle men tålmodighed blev belønnet og dagens endte på fire krager. Det skal dg siges, at der trods alt kom en skade på skudhold. Mens vi talte lystigt om jagt på muntjac og CWD i England havde en skade sat i toppen af birken hvor uglen var. Det blev panik og to skud mod skaden gjorde ingen skade.留言


留言功能已關閉。
bottom of page